Er Moto z2 force vanntett?
Er Moto z2 force vanntett?

Video: Er Moto z2 force vanntett?

Video: Er Moto z2 force vanntett?
Video: 40 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу #6 2024, April
Anonim

De Z2 Force er det ikke vanntett som Galaxy S8 eller LG G6, men den har samme "vannbeskyttelse" nanocoating som andre Moto telefoner for å beskytte mot nødsøl og kanskje lett regn.

Dessuten, er Moto z2 force en god telefon?

De God De Moto Z2 Force er veldig tynn, med en rask prosessor og flott batteritid. Den kan overleve å falle uten å knuses. De nye doble bakkameraene har noen kule funksjoner vi ikke har sett før. The Bad Det er en veldig høy pris for en telefon som ikke gjør noe spesielt nytt eller spennende.

Man kan også spørre, er Moto z2 force ulåst? Ulåst er nå innelåst Motorola lanserte Z2 Force med et av de tilgjengelige alternativene en låst opp versjon av telefonen. Imidlertid ser det ut til at selskapet har opphevet den spesielle modellen. Imidlertid har både Sprint- og Verizon-modellene den nødvendige radiomaskinvare for å fungere som låst opp telefoner.

Er Moto Z force derfor vanntett?

Den har en flerlags ShatterShield-skjerm med fire års garanti mot sprekker og brudd. Det kan imidlertid skrape, og du må leve med riper. De Z Force er også vann - motstandsdyktig , men ikke fullt ut vanntett ; du kan søle ting på den, men du kan ikke dunkit.

Hvilken Motorola-telefon er vanntett?

Moto vanntette mobiler (2019)

Moto vanntette mobiler Priser
Moto G6 Plus Rs. 11, 199
Moto G7 Rs. 10, 745
Moto G5S Plus Rs. 14 999
Moto E4 Plus Rs. 9 999

Anbefalt: