Hva betyr det når noen godtar forespørselen din på messenger?
Hva betyr det når noen godtar forespørselen din på messenger?

Video: Hva betyr det når noen godtar forespørselen din på messenger?

Video: Hva betyr det når noen godtar forespørselen din på messenger?
Video: how can i check our Messenger friend request 2024, April
Anonim

Den midler de har i hovedsak godtok din forespørsel å sende melding til dem. Hvis du godta forespørselen , de personen som sendte de meldingen varsles og du kan starte en samtale. Hvis du ignorerer forespørselen , deretter de meldingen forsvinner og kan ignoreres uten de avsender e Les mer.

Også spurt, hvordan godtar jeg en venneforespørsel på Facebook Messenger?

Trykk på Legg til-alternativet for å sende en venneforespørsel til personen du oppga telefonnummeret til. Hvis de aksepterer , vil du kunne chatte med dem på Facebook budbringer . Du kan også sende denne personen en melding, men de må aksepterer temameldingsinvitasjon for å se den.

Foruten ovenfor, hva betyr det når det ikke er noe ved siden av noens navn på Facebook-chatten? Hvis de har en grønn prikk neste til navnet deres den betyr at de er det tilgjengelig til chatte . Alle andre som er online kommer inn neste seksjonen under "Flere venner". Dette er litt rart fordi det ikke er slik det fungerer.

Også spurt, kan noen lese meldingen din uten å godta forespørselen?

Ja, det er mulig å se en meldingsforespørsel på Facebook og lese den uten å måtte aksepterer de meldingsforespørsel . Det betyr derfor at avsenderen aldri får vite om beskjed var lese eller ikke hvis det ikke er noen indikasjon på meldingsforespørsel å være akseptert.

Når du legger til noen på Messenger, vet de det?

Siden de siste oppdateringene på budbringer , Facebook har gitt du sjansen til ' legge til ' noen i budbringer uten nødvendigvis å være det venner med det person . En gang du motta en' legge til ' forespørsel, vises den i "MessageRequests" og du er umiddelbart varslet.

Anbefalt: