Hva er integrert fangst i GoldenGate?
Hva er integrert fangst i GoldenGate?

Video: Hva er integrert fangst i GoldenGate?

Video: Hva er integrert fangst i GoldenGate?
Video: Oracle GoldenGate Integrated Capture 2024, Kan
Anonim

Hva er GoldenGate integrert fangst Modus? Integrert fangst Mode (IC) er en ny form for Extract-prosessen, hvor denne prosessen flyttes nærmere, inne i kildedatabasen. I den tradisjonelle klassiske uttrekksprosessen fungerer utdraget på gjenta-loggene utenfor domenet til den faktiske databasen.

På denne måten, hva er forskjellen mellom klassisk fangst og integrert fangst?

Hoved forskjell mellom de klassisk fangst og integrert fangst moduser er det i den klassiske fangsten utdraget leser Oracle-databasen online omgjør loggfiler/arkivloggfiler til fange endres mens i integrert fangst modus databasen log mining-serveren leser redo-loggfilene og fanger Endringer

Man kan også spørre, hvordan legger jeg til ekstrakter til Golden Gate? Legger til ekstrakt Prosess Legge til de ekstrakt til Goldengate og legg ved en stifilkatalog og løypenavnet til den. Kjør kommandoene ved ggsci-ledeteksten. Sørg for å koble til databasen. Her er "st" de 2 starttegnene i navnet på Exttrail-filen som skal opprettes.

Med tanke på dette, hva er integrert Replicat?

Integrert replikat prosessen koordinerer og håndterer barrieretransaksjonene mellom flere serverapplikasjonsprosesser. Når en DDL-operasjon sees, Integrert replikat behandler det som direkte transaksjoner som tvinger en barriere ved å vente på at serverbehandlingen skal fullføres før DDL-kjøringen.

Hva er Oracle Golden Gate?

Oracle GoldenGate er et programvareprodukt som lar deg replikere, filtrere og transformere data fra en database til en annen database. Det muliggjør replikering av data mellom Oracle databaser og andre støttede heterogene databaser.

Anbefalt: