Hvorfor er C prosedyreorientert språk?
Hvorfor er C prosedyreorientert språk?

Video: Hvorfor er C prosedyreorientert språk?

Video: Hvorfor er C prosedyreorientert språk?
Video: Procedural-Oriented Programming 2024, Kan
Anonim

C kalles en strukturert programmeringsspråk fordi for å løse et stort problem, C programmeringsspråk deler problemet inn i mindre moduler kalt funksjoner eller prosedyrer som hver håndterer et spesielt ansvar. Programmet som løser hele problemet er en samling av slike funksjoner.

Ganske enkelt, hvorfor er C prosedyreorientert programmering?

Opprinnelig besvart: Hvorfor er det c språk kalt prosedyreorientert programmering ? Prosedyreorientert programmering (POP): POP består av et sett med instruksjoner som skal følges og dele opp disse instruksjonene i mindre deler kjent som funksjoner for at datamaskinen skal utføre. C , VB, FORTRAN, Pascal er noen få eksempler på POP.

Spørsmålet er deretter, er C prosedyre- eller objektorientert? C er orientert til prosedyremessig , mens C++ er orientert til gjenstander , til tross for nesten identiske kjerneegenskaper i den forbindelse. Kode som bruker gjenstander å implementere design som bare kan gjøres med gjenstander (som vanligvis betyr å dra nytte av polymorfisme) er objekt orientert kode.

På denne måten, hva er prosedyreorientert språk?

EN prosedyrespråk er en datamaskin programmeringsspråk som følger, i rekkefølge, et sett med kommandoer. Eksempler på datamaskin prosessuelle språk er BASIC, C, FORTRAN, Java og Pascal. Prosedyrespråk er noen av de vanlige typene programmerings språk brukt av skript- og programvareprogrammerere.

Er C++ objektorientert?

Her er årsakene C++ kalles delvis orsemi Objekt orientert Språk: Hovedfunksjonen er utenfor klassen: C++ støtter gjenstand - orientert programmering, men OO er ikke iboende for språket. Du kan skrive en gyldig, godt kodet, utmerket stil C++ program uten å bruke en gjenstand selv en gang.

Anbefalt: