Hvorfor bruker nettbaserte språk kompilering til rett tid?
Hvorfor bruker nettbaserte språk kompilering til rett tid?

Video: Hvorfor bruker nettbaserte språk kompilering til rett tid?

Video: Hvorfor bruker nettbaserte språk kompilering til rett tid?
Video: Just In Time (JIT) Compilers - Computerphile 2024, Kan
Anonim

De JIT kompilator bidrar til å forbedre ytelsen til Java-programmer ved å kompilere bytekode til innebygd maskinkode ved kjøring tid . De JIT-kompilatoren er aktivert som standard, og er aktivert når en Java-metode er kalt. JIT-samling gjør det krever prosessor tid og minnebruk.

Spørsmålet er også, hva er formålet med JIT-kompilatoren?

De JIT kompilator . Just-in-Time ( JIT ) kompilator er en komponent i kjøretidsmiljøet som forbedrer ytelsen til Java™-applikasjoner med kompilering bytekoder til innebygd maskinkode ved kjøretid. Når en metode er kompilert, kaller JVM den kompilerte koden til den metoden direkte i stedet for å tolke den.

hva har en just in time kompilator å tilby Vet du om noen programmeringsspråk kjøretider som bruker en? EN Akkurat i tide ( JIT ) kompilator er et trekk ved kjøretid tolk, det i stedet for å tolke bytekode hver gang en metode påberopes, vil kompilere bytekoden inn i maskinkodeinstruksjonene til den kjørende maskinen, og kall deretter denne objektkoden i stedet.

Folk spør også, hvilken mobilplattform bruker just in time kompilering?

I Java er JIT i JVM ( Java Virtual Machine ) I C# er det i CLR (Common Language Runtime) I Android er det i DVM (Dalvik Virtual Machine), eller ART (Android RunTime) i nyere versjoner. Java Virtual Machine (JVM)(JVM utfører bytekode) opprettholder en telling av hvor mange ganger en funksjon blir utført.

Hvorfor er JIT raskere enn tolk?

Siden kjøretiden har kontroll over kompileringen, som tolket bytekode, kan den kjøres i en sikker sandkasse. Kompilatorer fra bytekode til maskinkode er lettere å skrive, fordi den bærbare bytekodekompilatoren allerede har gjort mye av jobben. JIT kode gir generelt langt bedre ytelse enn tolker.

Anbefalt: