Hva er en rullende loggfil?
Hva er en rullende loggfil?

Video: Hva er en rullende loggfil?

Video: Hva er en rullende loggfil?
Video: Log4j Logging Tool For Beginners l Part 4 RollingFileAppender 2024, Kan
Anonim

Den definerer et intervall over hvilket Logg analyse kan utføres. Det gir en enkel måte å identifisere filer som ikke lenger brukes, slik at et automatisert skript kan rense hogst katalog og kjør Logg analyseprogrammer. Du burde rulle loggfiler flere ganger om dagen.

Ved siden av dette, hva er roter loggfil?

Innen informasjonsteknologi, rotasjon av stokken er en automatisert prosess som brukes i systemadministrasjon der loggfiler blir komprimert, flyttet (arkivert), omdøpt eller slettet når de er for gamle eller for store (det kan være andre beregninger som kan gjelde her).

På samme måte, hva brukes loggfiler til? LOGG er den fil utvidelse for en automatisk produsert fil som inneholder en oversikt over hendelser fra visse programmer og operativsystemer. Selv om de kan inneholde en rekke ting, loggfiler er ofte pleide å vis alle hendelser knyttet til systemet eller applikasjonen som opprettet dem.

På samme måte kan man spørre seg, hva er en systemloggfil?

I databehandling, a loggfil er en fil som registrerer enten hendelser som oppstår i en operasjon system eller annen programvare som kjører, eller meldinger mellom ulike brukere av en kommunikasjonsprogramvare. Hogst er handlingen å holde en Logg . I det enkleste tilfellet skrives meldinger til en enkelt loggfil.

Hvordan viser jeg en loggfil?

Klikk på fanen Generelle egenskaper. Utsikt bunnen av vinduet. IIS viser formatet og plasseringen av loggfiler som genereres. Du kan åpne og utsikt de fil og sett med WordPad, Microsoft Word eller en annen tekst fil seer.

Anbefalt: