Koster Google home mini månedlig?
Koster Google home mini månedlig?

Video: Koster Google home mini månedlig?

Video: Koster Google home mini månedlig?
Video: Настя и папа - загадочный челлендж в доме 2024, Kan
Anonim

Der er Nei månedlig avgift at er lades når du bruker Google Home . Alt du trenger å ha er en gratis Google konto, og du begynner å bruke Google Home på smarttelefonen for å konfigurere Google Home . Du kan bruk også gratisversjonen av Spotify, TuneIn, etc.

Er det en månedlig avgift med Google Home?

Der er nei månedlig avgift . Du kan bruke gratisversjonen av Spotify, Tunein etc for musikk. Alt du egentlig trenger er en Google konto, som også er gratis. Du bruker Google Home på smarttelefonen for å konfigurere Google Home.

Foruten ovenfor, er Google Home mini virkelig gratis? Nå er din sjanse. For noen måneder siden kunngjorde vi at kvalifiserte eksisterende Premium Individual og Premium Family hovedkontobrukere i USA kan få en Google Home Mini mens beholdningen rakk, introduserte husholdninger for en ny, spennende måte å nyte musikk på hjem . For en begrenset tid. Til gratis.

I tillegg, hvor mye koster Google home Mini?

De Home Mini er , som du kan utlede av navnet, en mindre versjon av Google Home høyttaler selskapet lanserte i fjor. Den har alle de samme egenskapene som sin større forkjerring, men kommer med en mindre pris: $49 versus den større høyttalerens $129 tag.

Hvordan får jeg Google home Mini gratis?

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for en Premium Individual eller Premium Family Spotify-plan, så får du en Google Home Mini sendt til din hjem til gratis . Det er det, enkelt og greit. For å se om du er kvalifisert, gå til Spotify-kontoen din, bla til premium-siden og fortsett deretter til Google Home side.

Anbefalt: