Hva er forskjellen mellom ArchiMate og Togaf?
Hva er forskjellen mellom ArchiMate og Togaf?

Video: Hva er forskjellen mellom ArchiMate og Togaf?

Video: Hva er forskjellen mellom ArchiMate og Togaf?
Video: Video 7 Hva er forskjellen mellom ENNÅ og ENDA? 2024, Kan
Anonim

De forskjellen mellom Archimate og TOGAF ? Det er litt feil sammenligning. Arkimat er et modelleringsspråk mens TOGAF er et rammeverk, som inneholder en metode. Ofte Arkimat brukes som hovednotasjon, men det er ingenting som hindrer deg i å bruke for eksempel UML eller til og med tekst.

I denne forbindelse, hva er ArchiMate-modellen?

ːrk?me?t/ AR-ki-mayt; opprinnelig fra Architecture-Animate) er en åpen og uavhengig bedriftsarkitektur modellering språk for å støtte beskrivelse, analyse og visualisering av arkitektur innenfor og på tvers av forretningsdomener på en entydig måte.

hva er Togaf 9-sertifisert? De TOGAF ® Standard, en standard fra The Open Group, er den åpne Enterprise Architecture-standarden som brukes av verdens ledende organisasjoner for å forbedre forretningseffektiviteten. De TOGAF 9-sertifisering programmet gjelder for 9 . x utgivelser av TOGAF Standard.

Med tanke på dette, hva er ArchiMate-sertifisering?

ArchiMate ® Sertifisering ArchiMate ®, en åpen gruppestandard, er et åpent og uavhengig modelleringsspråk for bedriftsarkitektur som støttes av forskjellige verktøyleverandører og konsulentfirmaer.

Er Togaf eksamen vanskelig?

For å oppnå din TOGAF ® sertifisering , må du bestå både nivå 1 og nivå 2 TOGAF-eksamener . Svikt en av disse eksamener og du vil ikke oppnå et samlet bestått resultat - men du kan ta det du feilet på nytt.

Anbefalt: