Hvordan fungerer en Klein spenningstester?
Hvordan fungerer en Klein spenningstester?

Video: Hvordan fungerer en Klein spenningstester?

Video: Hvordan fungerer en Klein spenningstester?
Video: Dissektion af et griseøje 2024, Kan
Anonim

Bruk denne ikke-kontakten Spenningstester for å oppdage standard Spenning i kabler, ledninger, effektbrytere, lysarmaturer, brytere, uttak og ledninger. En lys grønn LED vil fortelle deg tester er jobber og fungerer også som arbeidslys. Det endres til rødt og varseltoner høres når Spenning er oppdaget.

Enkelt sagt, hvordan fungerer en spenningstester?

Spenning detektorer gjøre faktisk ikke oppdage Spenning , men i stedet elektriske felt. Den interne kretsen til en ikke-kontakt spenningsdetektor fører til en sensor som er plassert i tuppen av verktøyet. Når de elektromagnetiske bølgene treffer sensoren sendes et signal gjennom kretsen som slår på lyset og/eller summeren.

Foruten ovenfor, hva er den beste berøringsfrie spenningstesteren? De 10 beste berøringsfrie spenningstestere

# Produkt
1 Klein Tools NCVT-2 Non Contact Kjøp på Amazon
2 Fluke 1AC-A1-II VoltAlert Kjøp på Amazon
3 Klein Tools NCVT-1 spenningstester, Kjøp på Amazon
4 Sperry Instruments STK001 Kjøp på Amazon

Hvordan tester du på denne måten om en ledning er strømførende?

Du kan bruke enten en strømtester eller en spenningsmåler for å bestemme hvis en elektrisk kabel er varm. Husk at det er mulig for mer enn én metalltråd å være bo . Berør tuppen av måleren eller testeren til skruen der ledninger er vedlagt. Gå sakte og hold øynene og ørene åpne.

Hva er en dual range spenningstester?

De Dobbel rekkevidde Ikke-kontakt Spenningstester lar deg oppdage lav Spenning innen sikkerhet, underholdning, kommunikasjon, miljøkontroll og vanningssystemer. Dens CAT IV 1000-volts klassifisering gir utvidet drift og beskyttelse.

Anbefalt: