Hvordan brukes memcached?
Hvordan brukes memcached?

Video: Hvordan brukes memcached?

Video: Hvordan brukes memcached?
Video: How to use an interdental brush - AJ Hedger 2024, Kan
Anonim

Membufret er et distribuert minnebuffersystem med åpen kildekode. Det er brukt for å øke hastigheten på dynamiske webapplikasjoner ved å redusere databasebelastningen. Membufret lagrer data basert på nøkkelverdier for små vilkårlige strenger eller objekter, inkludert: Resultater av databasekall.

Videre, hvordan implementeres Memcached?

en " memcached implementering " er delvis i en klient, og delvis i en server. Klienter forstår hvordan de skal velge hvilken server de skal lese eller skrive til for et element, hva de skal gjøre når det ikke kan kontakte en server. Serverne forstår hvordan lagre og hente elementer. De administrere når du skal kaste ut eller gjenbruke minne.

Også, hvor lagres memcached? De er lagret i minnet på serveren, på den måten hvis du bruker den samme nøkkelen/verdien ofte og du vet at de ikke vil endre seg på en stund kan du butikk dem i minnet for raskere tilgang.

Herav, hvilken er bedre memcached eller Redis?

Membufret har høyere minneutnyttelse for enkel nøkkelverdilagring. Men hvis Redis bruker hash-strukturen, vil den ha en høyere minneutnyttelsesrate enn Membufret takket være den kombinerte komprimeringsmodusen. Sammenligning av ytelse. Redis bruker kun enkeltkjerner mens Membufret bruker flere kjerner.

Hva er forskjellen mellom Memcache og Memcached?

PHP Memcache er eldre, veldig stabil, men har noen få begrensninger. PHP memcache modulen bruker daemonen direkte mens PHP memcached modulen bruker libMemcached klientbiblioteket og inneholder også noen ekstra funksjoner. Du kan sammenligne funksjoner og forskjeller mellom dem her.

Anbefalt: