Innholdsfortegnelse:

Hva er passordutløp?
Hva er passordutløp?

Video: Hva er passordutløp?

Video: Hva er passordutløp?
Video: How To Enable or Disable Windows 10 Password Expiration 2024, Kan
Anonim

Passord utløper er et døende konsept. I hovedsak er det når en organisasjon krever at arbeidsstyrken deres endrer deres passord hver 60., 90. eller XX antall dager.

Herav, utløper passord?

Som administrator kan du gjøre bruker passord utløper etter et visst antall dager, eller satt passord til aldri utløpe . Som standard, passord er satt til aldri utløpe . Aktuell forskning tyder sterkt på at det er mandat passord Endringer gjøre mer skade enn nytte.

Krever Hipaa også passordutløp? HIPAA forskrifter krever helsetjenester for å vedta prosedyrer for å opprette, endre og beskytte passord, men de spesifiserer ikke detaljene eller den nødvendige kompleksiteten til passordene. Foreløpig anbefaler NIST ikke å håndheve passordets utløp med mindre det er nødvendig, sier hun.

Foruten ovenfor, hvordan kan jeg finne ut når AD-passordet mitt utløper?

NET USER Kommando for å sjekke utløpsdetaljer for passord

  1. Gå til Start-menyen eller til søkefeltet.
  2. Skriv "CMD" eller "Ledetekst" og trykk Enter for å åpne Ledetekst-vinduet.
  3. Skriv inn kommandoen nedenfor i ledetekstvinduet og trykk Enter for å vise brukerkontodetaljene.

Forbedrer utløp av passord sikkerheten?

Det er svært vanlig i disse dager for databrukere å beordre å med jevne mellomrom endre deres passord . Mange systemer går så langt som til utløpe ” hver brukers passord etter en etablert periode på uker eller måneder. Disse mestringsmekanismene eliminerer ofte fordelene ved passord utløper og kan til og med øke sikkerheten risikoer.

Anbefalt: