Hva er forskjellen mellom @RequestMapping og @PostMapping?
Hva er forskjellen mellom @RequestMapping og @PostMapping?

Video: Hva er forskjellen mellom @RequestMapping og @PostMapping?

Video: Hva er forskjellen mellom @RequestMapping og @PostMapping?
Video: Difference between @RequestMapping and @GetMapping 2024, Kan
Anonim

Fra navnekonvensjonen kan vi se at hver merknad er ment å håndtere respektive innkommende forespørselsmetodetype, dvs. @GetMapping brukes til å håndtere GET-type av forespørselsmetode, @ PostMapping brukes til å håndtere POST-typen av forespørselsmetode osv.

På denne måten, hva er forskjellen mellom @RequestMapping og @PostMapping?

Nærmere bestemt, @ PostMapping er en sammensatt merknad som fungerer som en snarvei til @ RequestMapping (metode = RequestMethod. Så det er bare bekvemmelighetsannotering som er mer "ordlig" og indikerer at metoden som er kommentert med den brukes til håndtering av POST HTTP-forespørsler. Jeg har nettopp sjekket kontrollermetodene dine med 2.1.

Foruten ovenfor, hva er GetMapping og PostMapping? @ GetMapping er en spesialisert versjon av @RequestMapping-kommentaren som fungerer som en snarvei for @RequestMapping(metode = RequestMethod. GET). @ GetMapping annoterte metoder håndterer HTTP GET-forespørslene som samsvarer med gitt URI-uttrykk.

I forhold til dette, hva er PostMapping?

@ PostMapping er en sammensatt merknad som fungerer som en snarvei for @RequestMapping(metode = RequestMethod. POST). @ PostMapping annoterte metoder håndterer HTTP POST-forespørslene som samsvarer med gitt URI-uttrykk. Disse merknadene kan forbedre lesbarheten til koden.

Hvorfor bruker vi @PostMapping?

@ PostMapping å håndtere HTTP POST-forespørsler Legg merke til at metoden som er ansvarlig for å håndtere HTTP POST-forespørsler, må merkes med @ PostMapping merknad. Legg merke til hvordan @RequestBody-kommentaren er brukt for å markere metode-argumentobjektet som JSON-dokumentet skal konverteres til av Spring Framework.