Hva er maxIdle i Tomcat?
Hva er maxIdle i Tomcat?

Video: Hva er maxIdle i Tomcat?

Video: Hva er maxIdle i Tomcat?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

Så med et ord, maxActive er å begrense maks tilkoblinger. Men ledig( maxIdle eller minIdle) er mer for ytelsesproblemer (utvekslingstid med plass/ressurser), blant annet maxIdle er å begrense de maksimale tilkoblingene (ressursene) som du skal bytte tid med.

På samme måte, hva er tomcat DBCP?

Tomcat - dbcp er den originale re-pakken til apache allmenninger basseng inkludert i Tomcat fordeling. For å unngå klassekollisjon ble pakken omdøpt til org.apache. Tomcat . dbcp . dbcp .*

Spørsmålet er deretter, hva er Tomcat JDBC-tilkoblingsbasseng? Tomcat . jdbc . basseng er en erstatning eller et alternativ til Apache Commons DBCP tilkoblingsbasseng.

Foruten ovenfor, hvordan fungerer Tomcat-tilkoblingsbassenget?

En datakildedriver gir tilgang til databasen via DataSource-grensesnitt. Et DataSource-objekt slås opp i konteksten basert på registrert gjennom JNDI Resource. DataSources getConnection()-metode kalles. Sammenkobling har mange fordeler og er en del av Java EE-standarden implementert av Tomcat.

Hva er JNDI DataSource i Tomcat?

Tomcat DataSource JNDI . Faktisk nytte av Datakilde kommer når vi bruker den med en JNDI Kontekst. For eksempel tilkoblingspool i en nettapplikasjon distribuert i en servletbeholder. De fleste av de populære servletbeholderne gir innebygd støtte for Datakilde gjennom ressurskonfigurasjon og JNDI kontekst.

Anbefalt: