Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom Tomcat og TomEE?
Hva er forskjellen mellom Tomcat og TomEE?

Video: Hva er forskjellen mellom Tomcat og TomEE?

Video: Hva er forskjellen mellom Tomcat og TomEE?
Video: Настройка JMX в zabbix мониторинг Tomcat Java пример работы 2024, April
Anonim

2 svar. Tomcat er servletbeholder som støtter servlet- og JSP-teknologi. Til meg er mer omfattende enn Tomcat støtter mange andre Java EE-teknologier (spesifisert av JSR-xxx).

Dessuten, hva er TomEE-serveren?

Apache Til meg (uttales "Tommy") er Java Enterprise Edition av Apache Tomcat (Tomcat + Java EE = Til meg ) som kombinerer flere Java-bedriftsprosjekter, inkludert Apache OpenEJB, Apache OpenWebBeans, Apache OpenJPA, Apache MyFaces og andre.

Dessuten, hva er forskjellen mellom Tomcat og Glassfish? Nøkkel Forskjeller : Tomcat er bare en HTTP-server og Java-servletbeholder. Glassfisk er fullverdige Java EE-applikasjonsservere, inkludert en EJB-beholder og alle de andre funksjonene i den stabelen. Tomcat har footprint-minne på 60-70 MB, mens disse Java EE-serverne veier inn på hundrevis av MB.

Bare så, hva er bruken av Apache Tomcat?

Apache Tomcat brukes til å distribuere din Java Servlets og JSP-er. Så i din Java prosjektet kan du bygge WAR-filen (forkortelse for Web ARchive), og bare slippe den i distribusjonskatalogen i Tomcat. Så i utgangspunktet er Apache en HTTP-server som serverer HTTP. Tomcat er en Servlet- og JSP-serverservering Java teknologier.

Hvordan starter du TomEE?

Kjapp start

  1. Last ned og installer både Apache TomEE og Eclipse.
  2. Start Eclipse og gå fra hovedmenyen til Fil - Nytt - Dynamisk nettprosjekt.
  3. Skriv inn et nytt prosjektnavn.
  4. I Target Runtime-delen klikker du på New Runtime-knappen.
  5. Velg Apache Tomcat v7.0 og klikk på Neste.

Anbefalt: