Hva er en Do While loop-setning?
Hva er en Do While loop-setning?

Video: Hva er en Do While loop-setning?

Video: Hva er en Do While loop-setning?
Video: Java-programmering 12 - Do-while-løkke 2024, Kan
Anonim

I de fleste programmeringsspråk, a gjør mens loop er en kontrollflyt uttalelse som kjører en kodeblokk minst én gang, og deretter gjentatte ganger kjører blokken, eller ikke, avhengig av en gitt boolsk tilstand på slutten av blokken. Hvis det er sant, kjører koden kroppen til Løkke en gang til.

Folk spør også, hva er forskjellen mellom while og do while loop?

Her, det viktigste forskjell mellom en mens loop og gjør mens loop er det mens loop sjekk tilstanden før iterasjon av Løkke . På den annen side gjøre - mens loop verifiserer tilstanden etter utførelsen av setningene i Løkke.

På samme måte, hva er do while loop in C med eksempel? I gjøre - mens loop , kroppen til en Løkke utføres alltid minst én gang. Etter at kroppen er henrettet, sjekker den tilstanden. Hvis betingelsen er sann, vil den igjen utføre kroppen til en Løkke ellers overføres kontrollen ut av Løkke.

hva er Do While-løkkestrukturen?

De gjør mens loop sjekker tilstanden på slutten av Løkke . Dette betyr at utsagnene inne i Løkke kropp vil utføres minst én gang selv om betingelsen aldri er sann. De gjør mens loop er en utgangskontrollert Løkke , hvor selv om testbetingelsen er falsk, Løkke kropp vil utføres minst én gang.

Do While vs While loop?

“ Samtidig som er en inngangskontrollert Løkke som først sjekker tilstanden, og deretter kjører koden. Gjøre - samtidig som er en utgangskontrollert Løkke som først kjører koden, deretter sjekker tilstanden.

Anbefalt: