Hva gjør servletbeholder?
Hva gjør servletbeholder?

Video: Hva gjør servletbeholder?

Video: Hva gjør servletbeholder?
Video: Section 2 Module 1 Part 1: What are Servlets? 2024, Kan
Anonim

En nett container (også kjent som en servlettbeholder ; og sammenligne "webcontainer") er komponenten av en webserver som samhandler med Java servletter . Nettet container skaper servlet instanser, laster og losser servletter , oppretter og administrerer forespørsels- og svarobjekter, og utfører andre servlet -ledelsesoppgaver.

På denne måten, hva er rollen til servletbeholder?

EN servlettbeholder er ingenting annet enn et kompilert, kjørbart program. Hoved funksjon av container er å laste, initialisere og kjøre servletter . De servlettbeholder er den offisielle referanseimplementeringen for Java Servlet og JavaServer Pages-teknologier.

På samme måte, er Tomcat en servletbeholder? Apache Tomcat er en langvarig, åpen kildekode Java servlettbeholder som implementerer flere kjerne Java-bedriftsspesifikasjoner, nemlig Java Servlet , JavaServer Pages (JSP) og WebSockets APIer. Tomcat startet som en referanseimplementering for den første Java Servlet API og JSP-spesifikasjonen.

Man kan også spørre, hva er Servlet container hvordan det fungerer?

Når det kommer inn en forespørsel om en servlet , sender serveren forespørselen til nettet Container . Web Container er ansvarlig for å instansiere servlet eller opprette en ny tråd for å håndtere forespørselen. De container oppretter flere tråder for å behandle flere forespørsler til en enkelt servlet.

Hva er forskjellen mellom nettbeholder og servletbeholder?

Webbeholder også kjent som en Servletbeholder er komponenten i en web server som samhandler med Java servletter . Webbeholdere er en del av en web server og de behandler vanligvis brukerforespørselen og sender et statisk svar. Servletbeholdere er den der JSP-skapte komponenter befinner seg.

Anbefalt: