Er 8 GB RAM nok for apputvikling?
Er 8 GB RAM nok for apputvikling?
Anonim

Jo mer RAM du har, jo raskere vil datamaskinen bli gitt at den har en anstendig prosessor. Ofte, 8 GB av RAM er nok for de fleste programmering og utvikling behov. Imidlertid kan spillutviklere eller programmerere som også jobber med grafikk trenge RAM rundt 12 GB.

Tilsvarende, er 8gb RAM nok til programmering?

En passende mengde minne for en programmering laptop handler om 8 GB , men ideelt sett bør du vurdere å få en modell som kommer med 16 GB minne. Du må også innse at det finnes forskjellige typer RAM . For eksempel DDR4 RAM fungerer som en høyere frekvens, så den er mye raskere enn DDR1 RAM.

er 8gb RAM nok for Android studio? Android Studio (2.0) bruker mesteparten av RAM plass og viste høy diskbruk og også de innebygde emulatorene som følger med SDK. Fikk vite at høy diskbruk skyldtes minnebytte. Så 8 GB er greit hvis du ikke vil kjøre emulator. For en anstendig ytelse vil jeg foreslå minst 12 GB RAM.

På samme måte, hvor mye RAM trenger jeg for apputvikling?

En bærbar datamaskin med minst 8 GB RAM er ideell. Kravet går enda høyere for spillutviklere. Spillutviklingsmiljøer, nivådesign trenger kraftige systemer for å kjøre. Vi anbefaler å finne bærbare datamaskiner med 16 GB RAM, eller noe lavere, men muligheten til å utvide minnet til 16 GB på et senere tidspunkt.

Er 8gb RAM nok for informatikk?

4 GB av RAM har vært standard i noen år nå, men mainstream datamaskiner har flyttet inn 8 GB territorium. Høyere bærbare datamaskiner og spill-PC-er bruker nå til og med 16 GB. IS&T anbefaler 8 GB . Det er mer enn nok for å gjøre hva som helst, inkludert SolidWorks og virtualisering.

Anbefalt: