Hva er @ResponseBody-kommentar om våren?
Hva er @ResponseBody-kommentar om våren?

Video: Hva er @ResponseBody-kommentar om våren?

Video: Hva er @ResponseBody-kommentar om våren?
Video: Spring boot tutorial - @ResponseBody annotation with example 2024, Kan
Anonim

Språk som brukes: Java, JSON

Dessuten, hva er @RequestBody og @ResponseBody-kommentarer om våren?

@RestController er en sammensatt merknad det er seg selv meta- kommentert med @Controller [e-postbeskyttet] ResponseBody for å indikere en kontroller hvis hver metode arver typenivået @ ResponseBody-kommentar og skriver derfor direkte til responskropp kontra visningsoppløsning og gjengivelse med en HTML-mal.

Vet også, hva er @RestController-annotering om våren? Spring RestController-kommentar er en bekvemmelighet merknad det er seg selv kommentert med @Controllerand @ResponseBody. Dette merknad brukes på en klasse for å merke den som en forespørselsbehandler. Spring RestController-anmerkning brukes til å lage RESTful webtjenester ved hjelp av Vår MVC.

Derav, hva er @RequestBody-annotering om våren?

@ RequestBody og @ ResponseBody-kommentarer brukes til å binde HTTP-forespørsel/svar-kroppen med et domeneobjekt i metodeparameter eller returtype. Bak kulissene, disse merknad bruker HTTP-meldingsomformere for å konvertere hoveddelen av HTTP-forespørsel/svar til domeneobjekter.

Hva er bruken av @RestController-kommentarer?

@Controller er en vanlig merknad som er brukt å merke en klasse som Spring MVC Controller [email protected] RestController er en spesiell kontroller brukt inRESTFul webtjenester og tilsvarende @Controller [e-postbeskyttet]