Hvordan får jeg DUNS-nummeret mitt?
Hvordan får jeg DUNS-nummeret mitt?

Video: Hvordan får jeg DUNS-nummeret mitt?

Video: Hvordan får jeg DUNS-nummeret mitt?
Video: emma - Million (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Hvis organisasjonen din ennå ikke har en DUNSnummer , eller ingen vet det, besøk Dun & Bradstreet(D&B)-nettstedet eller ring 1-866-705-5711 for å registrere deg eller søke etter DUNS-nummer.

På samme måte kan du spørre, har hvert selskap et DUNS-nummer?

Virksomheter som har kontrakt med offentlige etater er pålagt å har et DUNS-nummer . En gang en DUNS-nummer Etablert og grunnleggende forretningsdata er gitt, informasjon inkludert offentlige funn, dommer og konkurser vil automatisk bli lagt til virksomhetens kreditthistorie.

Vet også, er et DUNS-nummer gratis? D-U-N-S nummer oppdraget er GRATIS for alle virksomheter som kreves for å registrere seg hos den amerikanske føderale regjeringen for kontrakter eller tilskudd. Klikk her for å be om din D-U-N-Snummer via nettet. Hvis det ikke finnes en for bedriftslokasjonen din, kan den opprettes innen 1 virkedag.

Foruten dette, hvor lang tid tar det å få et DUNS-nummer?

Standardprosessen for å anskaffe en DUNS-nummer er å gå til D&B-nettstedet, finne ut hvordan du navigerer på siden deres, fylle ut 10 sider med komplisert, unødvendig informasjon om bedriften din, og deretter velge å vente 30 dager på en gratis DUNS-nummer eller betal $50 til få det om 5 dager.

Hvor mye koster et DUNS-nummer?

Det er to måter å få din D-U-N-S ™ Nummer fra D&B. Du kan få en GRATIS tjeneste fra D&B, eller velge å ha din Nummer tildelt samme virkedag for $299 til $799.

Anbefalt: