Er xamarin gratis å bruke?
Er xamarin gratis å bruke?

Video: Er xamarin gratis å bruke?

Video: Er xamarin gratis å bruke?
Video: 16 ошибок штукатурки стен. 2024, April
Anonim

Den er i alle utgaver, inkludert gratis Visual Studio Community Edition. Hva dette betyr er det Xamarin er nå gratis å bruke for enkeltpersoner, åpen kildekode-prosjekter, akademisk forskning og små team.

På samme måte, er xamarin gratis?

Ja, Xamarin er i utgaven av Visual Studio, inkludert den allment tilgjengelige Visual Studio Community Edition, som er gratis for individuelle utviklere, åpen kildekode-prosjekter, akademisk forskning, utdanning og små profesjonelle team.

Man kan også spørre, trenger jeg xamarin? iOS og Xamarin . Android å bygge mobilapper med et virkelig naturlig utseende og følelse, du vil fortsatt trenge å skrive et plattformspesifikt lag med kode. Dermed i det minste en grunnleggende kunnskap om innfødte teknologier (Java/Kotlin for Android og Objective-C/Swift for iOS) kreves. Dette gjelder imidlertid ikke Xamarin.

Her, koster xamarin penger?

Den inkluderer også Visual Studio-støtte, slik at du kan utnytte Microsofts økosystem for å bygge, distribuere og feilsøke iOS og Android applikasjoner. Dette inkluderer tilgang til plugins som TFS og Resharper. Xamarin Bedriften kan koste så mye $1899 i året.

Er xamarin verdt det 2019?

Ja, lær Xamarin . Hvis du kan c#, er det sannsynligvis det verdi bare hoppe til swift (ios) eller java ( android ). Det vil gjøre deg til en bedre programmerer og du vil lage bedre apper. Hvis du vil lage apper på tvers av plattformer i C#, så ja.

Anbefalt: