Er PostgreSQL lett å lære?
Er PostgreSQL lett å lære?

Video: Er PostgreSQL lett å lære?

Video: Er PostgreSQL lett å lære?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Kan
Anonim

Dette gjør det til det beste verktøyet for læring om relasjonsdatabaser. PostgreSQL har svært uttømmende og detaljert dokumentasjon. Selv om det er tøft nybegynner – det er vanskelig å finne en lett inngangspunkt – etter å ha mestret det første trinnet, vil du aldri gå tom for informasjon for å fremme kunnskapen din.

På samme måte spør folk, er PostgreSQL vanskelig å lære?

PostgreSQL skalerer ofte bedre, og kan håndtere visse komplekse spørringer som MySQL og dets derivater ikke kan. Den har også overlegen geospatial støtte gjennom PostGIS. Men det er vanskeligere å lære , vanskeligere å sette opp, og vanskeligere å bruke, og færre bruker det, noe som betyr at det er mye vanskeligere for å få hjelp og støtte.

På samme måte bør jeg lære PostgreSQL eller MySQL? Hvis du vil lære noe som har større markedsandel i håp om å finne flere fungerer lettere, da MySQL ville nok vært et godt valg. Det er fortsatt åpen kildekode, gjør en god jobb med relasjonsmodeller. Hvis du vil lære noe om ANSI SQL, Postgresql ville være ditt beste valg av de tre.

Vet også, bør jeg lære PostgreSQL?

Hvorfor deg Bør lære PostgreSQL for datavitenskap. Relasjonsdatabaser gir den nødvendige støtten og smidigheten for å jobbe med store datalagre. PostgreSQL er et av de ledende administrasjonssystemer for relasjonsdatabaser. Designet spesielt for å jobbe med store datasett, Postgres er en perfekt match for datavitenskap.

Hvilken database bør jeg lære først?

Mitt råd er at du bør begynne med RDBMS og bli dyktig. Når du har lært hvordan flertallet av databasene der ute fungerer, kan du forgrene deg til den nye ungen på blokken og lære om NoSQL . Noen databasesystemer å sjekke ut: PostgreSQL , MS SQL Server og MySQL.

Anbefalt: