Hva er en ChromeDriver?
Hva er en ChromeDriver?

Video: Hva er en ChromeDriver?

Video: Hva er en ChromeDriver?
Video: Web Development with Python! Scraping Data from a Website 2024, Kan
Anonim

ChromeDriver er en egen kjørbar fil som Selenium WebDriver bruker til å kontrollere Chrome . Den vedlikeholdes av Chromium-teamet med hjelp fra WebDriver-bidragsytere.

Med tanke på dette, hva brukes ChromeDriver til?

ChromeDriver . WebDriver er et åpen kildekodeverktøy for automatisert testing av webapper på tvers av mange nettlesere. Det gir muligheter for å navigere til nettsider, brukerinndata, JavaScript-kjøring og mer. ChromeDriver er en frittstående server som implementerer W3C WebDriver-standarden.

Foruten ovenfor, hva er forskjellen mellom WebDriver og ChromeDriver? WebDriver er et grensesnitt, mens ChromeDriver er en klasse som implementerer WebDriver grensesnitt. Faktisk ChromeDriver utvider RemoteWebDriver som implementerer WebDriver . Bare for å legge til Every WebDriver som ChromeDriver , FirefoxDriver, EdgeDriver er ment å implementere WebDriver.

På samme måte, hva er ChromeDriver EXE?

ChromeDriver er en frittstående server kjørbar som implementerer WebDrivers JSON-wire-protokoll og fungerer som et lim mellom testskriptet og Google Chrome , som vist i følgende diagram: • Testene skal spesifisere banen til ChromeDriver kjørbar før du oppretter forekomsten av Chrome.

Er ChromeDriver trygt?

ChromeDriver er et kraftig verktøy, og det kan forårsake skade i feil hender. Mens du bruker ChromeDriver , følg disse forslagene for å hjelpe deg med å beholde den sikker : Som standard, ChromeDriver tillater kun lokale tilkoblinger.

Anbefalt: