Hva er analog inngangsmodul?
Hva er analog inngangsmodul?

Video: Hva er analog inngangsmodul?

Video: Hva er analog inngangsmodul?
Video: Пайка твёрдыми припоями! 2024, Kan
Anonim

Analoge inngangsmoduler registrere prosesssignaler som trykk eller temperatur og videresende dem i digitalisert format (16 bit format) til kontrollen. De modul leser inn en målt verdi i hver delsyklus og lagrer den.

Dessuten, hva er analog inngang?

An analog inngang konverterer et spenningsnivå til en digital verdi som kan lagres og behandles i en datamaskin. Spenningene kan deretter enkelt måles av ulike typer maskinvare, for eksempel en LabJack U3-HV, og deretter leses inn i en datamaskin.

På samme måte, hva er en analog utgangsmodul? I industriell automatisering og prosesskontrollapplikasjoner, er analog utgangsmodul sender analog signaler (spenning eller strøm) som betjener kontroller som hydrauliske aktuatorer, solenoider og motorstartere. Figur 1 viser en typisk konfigurasjon for en utgangsmodul regulering av et prosesskontrollanlegg.

Angående dette, hva er analog inngangsmodul i PLS?

De Analog inngangsmodul (AIN) er et sentralt delsystem i PLC . AIN-er kommer i mange varianter for å betinge fysiske parametere i den virkelige verden, for eksempel temperatur, trykk, kraft eller belastning. Vanligvis er disse AIN innganger er kommandosignaler i både spenning (f.eks. ±10V) og strømform (f.eks. 4-20mA).

Hva er analoge og digitale innganger?

START eller STOPP en enhet. Så, a digital signal er noe som å fortelle om en dør er åpen eller ikke. Analog signaler er variable, de har flere tilstander. Analog inngang signaler kan representere slike elementer som temperatur eller nivå eller strømningshastighet.

Anbefalt: