Hva er forskjellen mellom laptop og probook?
Hva er forskjellen mellom laptop og probook?

Video: Hva er forskjellen mellom laptop og probook?

Video: Hva er forskjellen mellom laptop og probook?
Video: HP Elitebook vs Probook 2024, Kan
Anonim

I likhet med ChromeBooks er de laget av flere produsenter. I motsetning til ChromeBooks kjører Ultrabooks Microsoft Windows og fulle programvarepakker. ProBook : ProBooks er et HP-spesifikt produkt. Akkurat som Lenovos "ThinkPad" er dette bare et merkenavn for en kategori av bærbare datamaskiner som generelt markedsføres for forretningsformål.

På samme måte kan man spørre seg, hva er bedre en bærbar datamaskin eller en bærbar PC?

I mangel på en bedre ord, bærbare datamaskiner er dyrere enn notatbøker , åpenbart. Fordi de kommer med mer sofistikerte prosessorer, mer RAM-minne og høyere mengde lagringsplass, koster de mer. Et gjennomsnitt laptop kan bli din for $500 eller mindre.

Vet også, hva er en ProBook-datamaskin? De Probook er en serie med Hewlett Packard, eller HP, bærbare datamaskiner primært designet for forretningsbrukere som et rimelig alternativ til den kraftigere HP Elitebook-serien. De Probook ble først introdusert i 2009; tilgjengelig i tre serier: "B", "M", og "S".

Er en Cloudbook det samme som en bærbar datamaskin?

EN skybok er en tynn klient notisbok datamaskin med nettleseroperativsystem (OS) og grensesnitt. Enhetene er avhengige av skylagring og skytjenester: Filer og applikasjoner er eksternt plassert og tilgang til over Internett. Cloudbooks tilbyr en rekke fordeler i forhold til konvensjonelle notatbøker.

Hva er forskjellen mellom EliteBook og ProBook?

Sammendrag av Elitebok vs. ProBook EliteBook er en serie premium business-bærbare datamaskiner, primært rettet mot store bedriftskunder og bedriftskunder. De ProBook , på den annen side, er en serie rimelige forretningsnotatbøker rettet mot vanlige forretningsbrukere og er priset rimelig lavere enn Elitebok.

Anbefalt: