Er det vanskelig å lære C++ hvis du kan Java?
Er det vanskelig å lære C++ hvis du kan Java?

Video: Er det vanskelig å lære C++ hvis du kan Java?

Video: Er det vanskelig å lære C++ hvis du kan Java?
Video: Why You Should Learn C++ 2024, April
Anonim

C++ er et ekstremt komplekst språk, stort sett mer komplekst enn Java , som med den, bringer den alle funksjonene som er vanskelig å lære . Du kan ikke forvente det lære C++ om noen uker, eller til og med måneder. Du vil trenge lære hvordan håndtere minnehåndtering. Java gjør all minnehåndtering for du , men C++ gjør ikke.

Tilsvarende, er C++ vanskelig å lære etter Java?

Heldigvis, C++ har mange funksjoner til felles med Java , og det er enkelt for en Java programmerer for å få praktisk kunnskap om C++. Likevel, C++ er et mye mer komplekst språk enn Java . For å bruke disse kompilatorene må du lære mer om delene av C++ som ble arvet fra C.

På samme måte, hvor lang tid vil det ta meg å lære C++? Opprinnelig besvart: Hvordan lang tid ville det ta for en gjennomsnittlig person lære alt det grunnleggende i C++ Språk? Du vil få syntaksen til språket ganske raskt (2–3 måneder uten erfaring) forutsatt at du ikke har noen erfaring med programmering: lærer 2–4 timer per dag 5 dager per uke.

Foruten ovenfor, hva er vanskeligere å lære C++ eller Java?

Java er mer kjent og allsidig, så det er også lettere å finne en Java utvikler enn en vanskeligere ” språk som C++. Alt i alt, C++ kan brukes til nesten alt, men det er ikke alltid nødvendig å bruke det. Java er vanligvis tilstrekkelig og kan være mye mer effektivt for prosjektet ditt.

Hvor vanskelig er det å lære C++?

Med det sagt, lære C++ er egentlig ikke det hard , så lenge du har tid, motivasjon og kvalitet læring materiale. De fleste vil anbefale et enklere språk som det første, men jeg synes det er helt greit å lære C++ først.