Hva er SBT-plugin?
Hva er SBT-plugin?

Video: Hva er SBT-plugin?

Video: Hva er SBT-plugin?
Video: SBT in Scala, Full Tutorial: How to Set Up Scala Projects with SBT 2024, Kan
Anonim

EN plugg inn er en måte å bruke ekstern kode i en byggedefinisjon. EN plugg inn kan definere en sekvens av sbt innstillinger som automatisk legges til alle prosjekter eller som er eksplisitt deklarert for utvalgte prosjekter. For eksempel, en plugg inn kan legge til en proguard-oppgave og tilhørende (overstyrbare) innstillinger.

Angående dette, hva er SBT?

sbt er et åpen kildekode byggeverktøy for Scala- og Java-prosjekter, som ligner på Javas Maven og Ant. Hovedfunksjonene er: Bygg beskrivelser skrevet i Scala ved hjelp av en DSL. Avhengighetsadministrasjon ved hjelp av Ivy (som støtter arkiver i Maven-format)

Man kan også spørre, hva gjør SBT kompilering? Fjerner alle genererte filer fra målkatalogen. Kompilerer kildekodefiler som er i src/main/ scala , src/main/java og rotkatalogen til prosjektet. Kompilerer automatisk kildekodefiler mens du kjører SBT i interaktiv modus (dvs. mens du er på SBT ledeteksten).

Her, hva er SBT-skall?

sbt-konsoll er den sbt plugin -- klikk start du vil gå inn i sbt interaktiv modus. sbt skall er en del av scala-plugin-modulen, som ligner på ovennevnte sbt-konsoll og kan autofullføre kommandoer.

Hva er Scala-prosjektet?

Scala er et moderne multi-paradigme programmeringsspråk designet for å uttrykke vanlige programmeringsmønstre på en kortfattet, elegant og typesikker måte. Den integrerer jevnt funksjoner til objektorienterte og funksjonelle språk.

Anbefalt: