Hva er asynkron programmering?
Hva er asynkron programmering?

Video: Hva er asynkron programmering?

Video: Hva er asynkron programmering?
Video: Basic Asynchronous Programming 2024, Kan
Anonim

Asynkron programmering er et middel for parallell programmering der en arbeidsenhet kjører separat fra hovedprogramtråden og varsler den anropende tråden om dens fullføring, feil eller fremdrift. Du lurer kanskje på når du bør bruke asynkron programmering og hva er dens fordeler og problempunkter.

Dessuten, hva betyr asynkron i programmering?

Asynkron programmering er en midler av parallell programmering der en arbeidsenhet kjører separat fra hovedprogramtråden og varsler den anropende tråden om dens fullføring, feil eller fremdrift. Du lurer kanskje på når du bør bruke asynkron programmering og hva er dens fordeler og problempunkter.

For det andre, hva er asynkron programmering i JavaScript? Introduksjon til Asynkron programmering i JavaScript Dette betyr at koden som tar litt tid å fullføre (som tilgang til en API, lese innhold fra det lokale filsystemet osv.) kjøres i bakgrunnen og parallelt fortsetter kjøringen av koden.

På samme måte spør folk, hva er synkron og asynkron programmering?

Synkron betyr i utgangspunktet at du bare kan utføre én ting om gangen. Asynkron betyr at du kan utføre flere ting om gangen, og du trenger ikke å fullføre den gjeldende tingen for å gå videre til neste.

Hva er et eksempel på asynkron kommunikasjon?

An asynkron kommunikasjon tjeneste eller applikasjon krever ikke en konstant bithastighet. Eksempler er filoverføring, e-post og World Wide Web. An eksempel av det motsatte, en synkron kommunikasjon tjeneste, er sanntidsstrømmemedier, for eksempel IP-telefoni, IP-TV og videokonferanser.

Anbefalt: