Hva er bytekode i Java Mcq?
Hva er bytekode i Java Mcq?

Video: Hva er bytekode i Java Mcq?

Video: Hva er bytekode i Java Mcq?
Video: Java Programming MCQ | Java mcq questions and answers 2024, Kan
Anonim

Q) Bytekode er

Bytekode er maskin uavhengig. Dette er grunnen til at vi sier det java er plattformuavhengig språk. Kompilatoren konverterer programmet til byte kode (klassefil) og siden dette byte kode er plattformuavhengig, den kan plasseres på hvilken som helst maskin og av JVM-programmet kan kjøres

Videre, hva er bytekode i Java Mcq?

Q) Bytekode er Bytekode er maskinuavhengig. Dette er grunnen til at vi sier det java er plattformuavhengig språk. Kompilatoren konverterer programmet til byte kode (klassefil) og siden dette byte kode er plattformuavhengig, den kan plasseres på hvilken som helst maskin og kan kjøres av JVM-programmet.

I tillegg, hvem genererer bytekoden i Java? JVM driver bytekode , Java kompilator genererer den. Imidlertid kan applikasjoner generere bytekoden mens de løper, men generert bytekode blir igjen utført av JVM. JVM, avhengig av plattform, konverter byte kode til m/c kode.

Hva er bytekode i Java-sammenheng?

Programmering kode som, når den er kompilert, kjøres gjennom en virtuell maskin i stedet for datamaskinens prosessor. Bytekode er det kompilerte formatet for Java programmer. En gang en Java programmet er konvertert til bytekode , kan den overføres over et nettverk og utføres av Java Virtuell maskin (JVM).

Hvilket verktøy kjører Java-kode?

Java-tolk

Anbefalt: