Hva er returtypen til Println () i Java?
Hva er returtypen til Println () i Java?

Video: Hva er returtypen til Println () i Java?

Video: Hva er returtypen til Println () i Java?
Video: Java tutorial in Hindi for beginners #23 Return VS Println in Java | what is return in Java 2024, Kan
Anonim

ute. println() metoden gjorde når du kalte den på nett 2. Denne metoden returtype er int, likevel, før det returnerer summen av a og b som en int, vil den skrive ut HelloWorld og summen av a og b til konsollen.

Spørsmålet er også, hva er en returtype i Java?

komme tilbake er et reservert nøkkelord i Java dvs. vi kan ikke bruke det som en identifikator. Den brukes til å gå ut av en metode, med eller uten verdi. Metoder tilbake en verdi: Formmetoder som definerer en returtype , komme tilbake uttalelsen må umiddelbart etterfølges av komme tilbake verdi.

På samme måte, hvorfor bruker vi retur i Java? Den siste kontrollerklæringen er komme tilbake . De komme tilbake uttalelse brukes til eksplisitt komme tilbake fra metode. Når som helst i en metode komme tilbake setningen kan brukes til å få utførelse til å forgrene seg tilbake til oppringeren av metoden. Dermed komme tilbake setningen avslutter umiddelbart metoden den er utført i.

hva betyr system out Println () i Java?

System er en klasse i java .lang-pakken. De ute er et statisk medlem av System klasse, og er en forekomst av java .io. PrintStream. De println er en metode for java .io. PrintStream. Denne metoden er overbelastet for å skrive ut melding til utdatamål, som vanligvis er en konsoll eller fil.

Returutskrift i Java?

Nei.. komme tilbake uttalelse vil bare komme tilbake verdi. Det vil ikke skrive ut hva som helst. Hvis du vil skrive ut , lagre returnert verdi i en variabel og skrive ut variabelen eller skrive ut de returnert verdi direkte. I Java , hva gjør en komme tilbake uttalelse etterfulgt av ingenting gjøre ?

Anbefalt: