Hva er begrensningstype C i Oracle?
Hva er begrensningstype C i Oracle?

Video: Hva er begrensningstype C i Oracle?

Video: Hva er begrensningstype C i Oracle?
Video: Constraints in SQL | Oracle Database 2024, Kan
Anonim

Type av begrensning definisjon: C - Kryss av begrensning på et bord. P - Primærnøkkel. U - Unik nøkkel. R - Referensiell integritet.

Vet også, hva er begrensningene i Oracle-databasen?

Oracle-begrensninger er definert som reglene for å bevare dataintegriteten i applikasjonen. Disse reglene er pålagt en kolonne med en database tabell, for å definere det grunnleggende atferdslaget i en kolonne i tabellen og kontrollere helligheten til dataene som strømmer inn i den.

Foruten ovenfor, hva er en kontrollbegrensning i Oracle? An Oracle-sjekkbegrensning lar deg håndheve domeneintegritet ved å begrense verdiene som aksepteres av én eller flere kolonner. For å lage en sjekk begrensning , definerer du et logisk uttrykk som returnerer sant eller usant. Oracle bruker dette uttrykket for å validere dataene som settes inn eller oppdateres.

Hva er bruken av begrensninger i Oracle?

SQL begrensninger er brukt for å spesifisere regler for dataene i en tabell. Begrensninger er brukt å begrense type av data som kan gå inn i en tabell.

Hva er en unik begrensning i Oracle?

EN unik begrensning er et enkelt felt eller kombinasjon av felt som unikt definerer en post. Noen av feltene kan inneholde nullverdier så lenge kombinasjonen av verdier er det unik.

Anbefalt: