Hva er en tag-hjelper?
Hva er en tag-hjelper?

Video: Hva er en tag-hjelper?

Video: Hva er en tag-hjelper?
Video: EPOST UNCOVERED - Tags: Hva er det og hvorfor bruke det 2024, September
Anonim

Tag-hjelpere aktivere serversidekode for å delta i å lage og gjengi HTML-elementer i Razor-filer. Merk hjelpere er en ny funksjon og ligner på HTML hjelpere , som hjelper oss med å gjengi HTML. Tag-hjelpere er skrevet i C#, og de målretter HTML-elementer basert på elementnavnet, attributtnavnet eller overordnet stikkord.

På samme måte, hva er Tag Helper i MVC?

Tag-hjelper er en ny funksjon i ASP. NET MVC 6 som gjør det mulig for serversidekoden å lage og gjengi HTML-elementer, i MVC Razor View-filer. Dette er objektene som kan bindes til modellene, og basert på disse egenskapene kan HTML-elementer gjengis dynamisk.

Man kan også spørre, hva er TAG helper i asp net core? I denne artikkelen A Tag-hjelper Komponent er en Tag-hjelper som lar deg betinget modifisere eller legge til HTML-elementer fra serversidekode. Denne funksjonen er tilgjengelig i ASP . NET Core 2.0 eller nyere. ASP . NET Core inkluderer to innebygde Tag-hjelper Komponenter: hode og kropp. De er plassert i Microsoft.

Dessuten, hvordan lager jeg min egen tag-hjelper?

Til opprette tilpasset tag-hjelper , det første trinnet er å skape en klasse som arver fra " TagHelper " klasse. Denne klassen har en virtuell metode for å generere HTML tagger . Den inneholder både synkron (Process) og asynkron (ProcessAsync) implementering av den virtuelle metoden.

Hva er ASP-tag?

HTML og ASP er to svært vanlige aspekter i webprogrammeringsverdenen. HTML står for HyperText Markup Language som brukes til å utvikle nettsider og spesielt webdesign. Primært skrevet ved hjelp av HTML-elementer, de består av tagger , en åpning og en lukking stikkord . ASP er et språk på serversiden.

Anbefalt: