Hva menes med hybrid app?
Hva menes med hybrid app?

Video: Hva menes med hybrid app?

Video: Hva menes med hybrid app?
Video: What is a Hybrid App? #shorts 2024, Kan
Anonim

A ( hybrid app ) er en programvareapplikasjon som kombinerer elementer fra både native apper og webapplikasjoner. Fordi hybride apper legge til et ekstra lag mellom kildekoden og målplattformen, de kan fungere litt tregere enn native eller nettversjoner av samme app.

Følgelig, hvordan fungerer en hybrid app?

Hybride apper , som innfødt apper , kjøres på enheten og er skrevet med nettteknologi (HTML5, CSS og JavaScript). Hybride apper kjør inne i en innebygd beholder, og bruk enhetens nettlesermotor (men ikke nettleseren) for å gjengi HTML og behandle JavaScript lokalt.

På samme måte, er hybridapper bra? Mens opprinnelig iOS apper og Android apper er ideelle fordi de er optimalisert for hver plattform, hybrid mobil app teknologien utvikler seg, noe som gjør det til et mer levedyktig – og tids- og kostnadseffektivt – alternativ for mobil app utvikling.

Dessuten, hva er forskjellen mellom native app og hybrid app?

Hybride apper er native apper bare fordi den kan lastes ned fra plattformens app butikk som innfødt app . Hybride apper er bygget ved hjelp av nettteknologier som HTML, CSS og JavaScript mens Innebygde apper bygget med spesifikk teknologi og språk for spesifikk plattform som Java for Android, Swift for iOS.

Hvordan kan jeg lage en hybrid mobilapp?

  1. Trinn 1: Design søknaden din:
  2. Trinn 2 – HTML5 Mobile Framework Application.
  3. Trinn 3 -Test applikasjonen gjennom nettleseren.
  4. Trinn 4 - Pakk søknaden din.
  5. Trinn 5 – Testing av applikasjonen på en enhet.
  6. Trinn 6- Distribuer på App Store.
  7. Sluttprosess:

Anbefalt: