Er Dynamic Disk bedre enn grunnleggende?
Er Dynamic Disk bedre enn grunnleggende?

Video: Er Dynamic Disk bedre enn grunnleggende?

Video: Er Dynamic Disk bedre enn grunnleggende?
Video: Расчески для Парикмахеров с РАЗМЕТКОЙ! Как выбрать расческу для стрижки волос! Уроки! 2024, Kan
Anonim

EN dynamisk disk gir mer fleksibilitet enn en grunnleggende disk fordi den ikke bruker en partisjonstabell for å holde styr på alle partisjoner. I stedet bruker den en skjult logikk disk leder (LDM) eller virtuell disk tjeneste (VDS) for å spore informasjon om dynamisk partisjoner eller volumer på disk.

I forhold til dette, hva er forskjellen mellom grunnleggende og dynamiske disker?

EN grunnleggende disk er en konvensjonell lagringsmodell som bruker partisjonstabeller eller logiske stasjoner for å administrere data på harddisken disk , mens en dynamisk disk bruker ikke partisjonstabeller, men dynamisk volumer i stedet for partisjoner.

Man kan også spørre seg hva som skjer når man konverterer til dynamisk disk? Konvertering en grunnleggende disk inn i en dynamisk disk er en semi-permanent operasjon. En gang du konverterer en grunnleggende disk inn i en dynamisk disk , du kan ikke konvertere det tilbake til en grunnleggende disk med mindre du slett hvert volum på hele disk . Det er ingen måte å konvertere en dynamisk disk inn i en grunnleggende disk og ta vare på stasjonens innhold.

Dessuten, hva er fordelen med dynamiske disker fremfor grunnleggende disker?

Dynamiske disker gi volummigrering, som er muligheten til å flytte en disk eller disker som inneholder et eller flere volumer fra ett system til et annet system uten tap av data. Dynamiske disker lar deg flytte deler av volumer (underdisker) mellom disker på ett enkelt datasystem for å optimalisere ytelsen.

Kan jeg konvertere en grunnleggende disk til dynamisk uten å miste data?

De grunnleggende disk kan være direkte konvertert til en dynamisk disk ved å bruke Windows disk styringsverktøy i det støttede systemet uten data tap. Hvis du må konvertere de dynamisk disk til grunnleggende en, du må slette alle volumene og data på dynamisk disk , som er det siste du vil se.

Anbefalt: