Hva er WPS trådløst LAN-oppsett?
Hva er WPS trådløst LAN-oppsett?

Video: Hva er WPS trådløst LAN-oppsett?

Video: Hva er WPS trådløst LAN-oppsett?
Video: Объяснение протоколов защиты беспроводных сетей WIFi - WEP, WPA, WPS 2024, Kan
Anonim

Wi-Fi beskyttet Oppsett ( WPS ) er en måte å enkelt gjøre de forskjellige innstillingene for å koble en enhet til en trådløs LAN bruker infrastrukturmodus. Innstillingene for ting som SSID og krypteringsmetoden, som er nødvendige for å opprette tilkoblinger, kan angis automatisk.

Følgelig, hva er WLAN og WPS på ruteren?

Så WPS står for Wi-Fi Protected Setup. WLAN er nyttig å slå på trådløst Ruter å kjøre trådløst eller å slå den av. I stedet for å gå inn i din Ruter Innstillinger og aktivere eller deaktivere den.

hva er WPS på ruteren min? WPS står for Wi-Fi Protected Setup. Det er en standard for trådløs nettverkssikkerhet som prøver å lage forbindelser mellom en ruteren og trådløse enheter raskere og enklere. WPS fungerer bare for trådløse nettverk som bruker et passord som er kryptert med sikkerhetsprotokollene WPA Personal eller WPA2 Personal.

På samme måte kan man spørre seg, hva er et trådløst LAN-oppsett?

Innebygd trådløs LAN . Gir en trådløs nettverksforbindelse for TV-en din med enkel og rask oppsett . Den innebygde trådløs LAN enheten lar deg få tilgang til Internett og hjemmet ditt Nettverk . Med denne funksjonen kan du enkelt koble til en trådløs LAN og nyt fordelene med nettverk i et kabelfritt miljø.

Bør WPS være på eller av?

Wi-FI-beskyttet oppsett ( WPS ) er usikker: Here'sWhy You Bør deaktiveres Den. WPA2 med et sterkt passord er sikkert så lenge du deaktiver WPS . Du finner disse rådene i guider for å sikre Wi-Fi over hele nettet. Wi-Fi ProtectedSetup var en fin idé, men å bruke det er en feil.

Anbefalt: