Hva er et smart program?
Hva er et smart program?

Video: Hva er et smart program?

Video: Hva er et smart program?
Video: Hva er et mikrolån? 2024, Kan
Anonim

Flink er en tjeneste som gjør det enklere for skoler å bruke mange populære utdanningsteknologiprodukter. Det fungerer ved å tilby et enkelt utviklergrensesnitt (API) for tredjeparts utdanningsteknologi programvare for å få tilgang til viktige data fra Student Information Systems (SIS) som brukes av skoler.

Med tanke på dette, hva brukes smart til?

Flink er en sikker pipeline mellom distriktets data og læringsapplikasjonene du og elevene dine bruk . Flink single sign-on (SSO) lar brukere logge på applikasjoner med ett enkelt sett med legitimasjon, konfigurert på distriktsnivå.

Vet også, hva er den smarte portalen? De Smart portal legger læring til lærere og elever. Hver elev og lærer kan få tilgang til en personlig portal med enkel pålogging til alle læringsapplikasjoner de bruker – også de som ennå ikke har meldt seg på Flink.

Tilsvarende, er smart app gratis?

Hvorfor Flink er gratis for distrikter Og søknader måtte investere i å løse disse implementeringsproblemene i stedet for innovasjoner innen læring. På Flink , mener vi at enkel implementering og sikker tilgang til edtech som skoler har kjøpt bør være standard.

Hvem oppfant smart?

Dan Carrolls

Anbefalt: