Hva står ORM for i hl7?
Hva står ORM for i hl7?

Video: Hva står ORM for i hl7?

Video: Hva står ORM for i hl7?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Mars
Anonim

Ordreinngangen ( ORM ) melding er en av de mest brukte HL7 meldingstype. ORM meldinger inneholder informasjon om en ordre. Dette inkluderer å legge inn nye bestillinger, kansellere eksisterende bestillinger, seponering, holde osv.

På samme måte kan man spørre seg, hva står ORU for i hl7?

HL7 vilkår: I HL7 Standard, et observasjonsresultat ( ORU ) er vanligvis som svar på en ordre og gir kliniske observasjoner. I HL7 meldinger, ORU meldinger gir strukturerte pasientorienterte kliniske data mellom systemer (f.eks. EKG-resultater til et legekontor).

I tillegg, hva brukes hl7 til? HL7 er et sett med internasjonale standarder pleide å overføre og dele data mellom ulike helsepersonell. Mer spesifikt, HL7 bidrar til å bygge bro mellom helse-IT-applikasjoner og gjør deling av helsedata enklere og mer effektiv sammenlignet med eldre metoder.

Med tanke på dette, hvor mange hl7 meldingstyper er det?

fire

Hva er OBR i hl7?

De HL7 OBR segmentet overfører informasjon om en undersøkelse, diagnostisk studie/observasjon eller vurdering som er spesifikk for en ordre eller et resultat. Den brukes oftest i ORM (Order) og ORU (Observation Result) meldinger, og har en viktig rolle i å bære plasserings- og fyllordrenummer.

Anbefalt: