Hva er feilsøkingsmodus i Windows XP?
Hva er feilsøkingsmodus i Windows XP?

Video: Hva er feilsøkingsmodus i Windows XP?

Video: Hva er feilsøkingsmodus i Windows XP?
Video: Ускорьте Windows 10 2024, Kan
Anonim

Feilsøkingsmodus til Windows er en måte for systemadministratorer å finne systemproblemer ved å lage systembrudd og direkte se på kjerneinformasjon. Samtidig som feilsøkingsmodus er ikke nødvendig for å reparere oppstartsproblemer, det deaktiverer noen drivere, noe som kan forårsake problemer når systemet starter opp.

Hva betyr det å aktivere feilsøking?

De Aktiver feilsøking alternativet slår på kjernen feilsøking i Windows. Dette er en avansert feilsøkingsmetode der Windows-oppstartsinformasjon kan overføres til en annen datamaskin eller enhet som kjører en feilsøker . Aktiver feilsøking er samme som Feilsøking Modus som var tilgjengelig i tidligere versjoner av Windows.

hva er feilsøkingsmodus i avanserte oppstartsalternativer? De Alternativ for feilsøkingsmodus aktiverer feilsøkingsmodus i Windows, en avansert diagnostisk modus hvor data om Windows kan sendes til den tilkoblede" feilsøker ". Deaktiver automatisk omstart ved systemfeil.

Ved siden av dette, hva gjør feilsøkingsmodus?

EN feilsøke meny eller feilsøkingsmodus er et brukergrensesnitt implementert i et dataprogram som lar brukeren se og/eller manipulere programmets interne tilstand med det formål å feilsøking.

Hvordan slår jeg av feilsøking?

Du kan skru av USB feilsøking ved å gå til Innstillinger > Utvikleralternativer, og skru av USB feilsøking . Etter deg skru av USB feilsøking , vent noen minutter, så skal du kunne bruke Android-enheten din for å få tilgang til bedrifts- eller skoledata som vanlig.

Anbefalt: