Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer hendelser i C#?
Hvordan fungerer hendelser i C#?

Video: Hvordan fungerer hendelser i C#?

Video: Hvordan fungerer hendelser i C#?
Video: Как работает Spring Boot и что такое auto-configuration. Магия? 2024, Kan
Anonim

Ved stiftelsen gjør delegatene to ting:

  • Når den er opprettet, peker den til en metode (forekomst eller statisk) i en beholder (klasse eller struktur). Til arrangementer , peker det til an begivenhet hander metode.
  • Den definerer nøyaktig hva slags metoder det er kan punkt til , inkludert antall og typer parametere og også returtypen.

Holder dette i øyesyn, hvordan fungerer hendelser i C#?

C# - Begivenheter

  • Hendelser er brukerhandlinger som tastetrykk, klikk, musebevegelser osv., eller noen hendelser som systemgenererte varsler.
  • Hendelsene er deklarert og tatt opp i en klasse og assosiert med hendelsesbehandlere som bruker delegater innenfor samme klasse eller en annen klasse.

Deretter er spørsmålet hvordan bruke delegater og arrangementer i C#? EN delegat er en måte å fortelle på C# hvilken metode du skal ringe når en begivenhet utløses. For eksempel, hvis du klikker på en knapp på et skjema, vil programmet kalle en bestemt metode. Det er denne pekeren som er en delegat . Delegater er gode, da du kan varsle flere metoder som en begivenhet har skjedd, hvis du ønsker det.

Vet også, hvordan starter jeg en hendelse i C#?

Poeng å huske:

  1. Bruk hendelsesnøkkelord med delegattype for å erklære en hendelse.
  2. Sjekk at begivenheten er null eller ikke før du reiser en begivenhet.
  3. Abonner på arrangementer med "+="-operatoren.
  4. Funksjonen som håndterer hendelsen kalles hendelsesbehandler.
  5. Hendelser kan ha argumenter som sendes til behandlerfunksjonen.

Har hendelser returtype C#?

Vanligvis ville du satt " komme tilbake verdier" i EventArgs-objektet, det er derfor arrangementer ikke gjør det trenge til komme tilbake verdier, men de kan hvis de blir bedt om det. Som standard de fleste begivenhet behandlere komme tilbake ugyldig, men det er mulig for behandlere å komme tilbake verdier.

Anbefalt: