Hva er en statlig arbeidsbelastning?
Hva er en statlig arbeidsbelastning?
Anonim

Konvensjonelt definerer vi som statlige arbeidsbelastninger alle de delene av programvare eller applikasjoner som på en eller annen måte administrerer en tilstand. Vanligvis administreres tilstanden i lagrings- og mellomvareprogramvare som programvaredefinert lagring, databaser, meldingskø- og strømsystemer, nøkkelverdilagre, cacher osv….

I forhold til dette, hva er forskjellen mellom statsløs og statsløs?

I Statsløs , er ikke server nødvendig for å holde serverinformasjonen eller øktdetaljene for seg selv. I statelig , kreves en server for å opprettholde gjeldende tilstand og øktinformasjon. I statsløs , server og klient er løst koblet og kan opptre uavhengig. I statelig , server og klient er tett bundet.

Videre, hva er statsløst og statefult i REST API? Statsløs betyr at tilstanden til tjenesten ikke vedvarer mellom påfølgende forespørsler og svar. Hver forespørsel har sin egen brukerlegitimasjon og er individuelt autentisert. Men i statelig hver forespørsel er kjent fra enhver tidligere forespørsel.

På samme måte kan du spørre, hva er stateful Microservice?

Statsløs mikrotjenester ikke opprettholde noen tilstand innenfor tjenestene på tvers av samtaler. EN stateful microservice vedvarer tilstand i en eller annen form for at den skal fungere. I stedet for å lagre denne tilstanden internt, a mikrotjeneste bør lagre tilstandsinformasjon eksternt, i en eller annen type datalager.

Hva er en Kubernetes-arbeidsbelastning?

Arbeidsbelastninger er objekter som setter distribusjonsregler for pods. Basert på disse reglene, Kubernetes utfører distribusjonen og oppdaterer arbeidsmengde med gjeldende status for applikasjonen. Arbeidsbelastninger lar deg definere reglene for programplanlegging, skalering og oppgradering.

Anbefalt: