Hva er oppgavedomenene til kunstig intelligens?
Hva er oppgavedomenene til kunstig intelligens?

Video: Hva er oppgavedomenene til kunstig intelligens?

Video: Hva er oppgavedomenene til kunstig intelligens?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

Oppgave Klassifisering av AI

De domene til AI er klassifisert i formell oppgaver , Dagligdagse oppgaver , og ekspert oppgaver . Menneskelær hverdagslig (vanlig) oppgaver siden deres fødsel. De lærer ved å oppfatte, snakke, bruke språk og lokomotiver. De lærer formelt Oppgaver og ekspert Oppgaver senere, i den rekkefølgen.

På denne måten, hva er oppgavedomene?

Oppgavedomener . Oppgavedomener hjelper støtte oppgave utvikling. Tanken er den samme" oppgave definisjon" kan implementeres i forskjellige" domener ". EN domene er et vilkårlig navn som utvikleren kontrollerer.

hva er formell oppgave? Sunn fornuft, resonnement og planlegging er fellestrekk ved disse oppgaver . Formelle oppgaver - er de der det er en søknad om formell logikk, noe læring osv.

Tilsvarende, hva er forskningsområdene innen kunstig intelligens?

FeedForward og Feedback er de to typene kunstig nevrale nettverk topologier. Expert System er god område til forskning i kunstig intelligens . Ekspertsystemer løser komplekse beregningsproblemer. Hovedkomponentene i et ekspertsystem er KnowledgeBase, Inference Engine og User Interface.

Hva er en AI-teknikk?

AI-teknikker er en organisert måte og metode å bruke kunnskapen på slik at den lett kan modifiseres for å rette feil, eller nyttig under flere omstendigheter. AI-teknikker er modeller laget av avanserte former for en statistisk og matematisk modell.

Anbefalt: