Hva betyr Apple Retina-skjerm?
Hva betyr Apple Retina-skjerm?

Video: Hva betyr Apple Retina-skjerm?

Video: Hva betyr Apple Retina-skjerm?
Video: What is Retina Display?! 2024, Kan
Anonim

Retina skjerm er et markedsføringsbegrep utviklet av eple å referere til enheter og skjermer som har så høy oppløsning og pikseltetthet – omtrent 300 eller flere piksler per tomme – at en person ikke er i stand til å skjelne de individuelle pikslene på normal visningsavstand.

Bare så, er Apple Retina Display verdt pengene?

Svaret er absolutt ja! Ikke bare reduserer forbedret oppløsning belastningen på øynene dine, men også maskinvaren eple legger inn i Retina skjerm modellene av produktene deres er enda bedre enn deres ikke- Retina motparter. The Macbook Pro er et godt eksempel på dette.

I tillegg, hva er forskjellen mellom retina-skjerm? Hva Retina midler. Når Apple snakker om en Retina skjerm det refererer ikke til en verdensomspennende standard eller et sett med spesifikasjoner. Det er faktisk bare et markedsføringsbegrep, og det betyr ganske enkelt at skjermen har tilstrekkelig pikseltetthet, slik at når du ser på den normalt, kan du ikke se alle de individuelle piksler.

Dessuten, hvordan fungerer Apple Retina Display?

Når en eple produktet har en Retina skjerm , hver brukergrensesnitt-widget dobles i bredde og høyde for å kompensere for de mindre piksler. eple kaller denne modusen HiDPI-modus. Målet med Retina-skjermer er å lage vise tekst og bilder er ekstremt skarpe, så piksler er ikke synlige for det blotte øye.

Hva er fordelen med netthinneskjerm?

Bildekvalitet. Det menneskelige øyet kan oppdage piksler med en tetthet på omtrent 300 piksler per tomme. De Retina skjerm bruker en pikseltetthet på 326, som Apple hevder gjør pikslene usynlige for nesten alle brukere. Resultatet er et bilde av høyere kvalitet med jevne linjer, lettere å lese tekst og en generelt høyere oppløsning.

Anbefalt: