Handler tmobile med iPhones?
Handler tmobile med iPhones?

Video: Handler tmobile med iPhones?

Video: Handler tmobile med iPhones?
Video: iPhone 12 5G Speed Test: Verizon vs T-Mobile vs AT&T! 2024, Mars
Anonim

Hvis telefonen din har noen verdi, har du to måter å gjøre det på handel i enheten: Handel på nett: Hvis du ikke kommer deg til en butikk, kan du bruke My T-Mobile til handel i enheten din når du er kunde.

Ganske enkelt, gir tmobile gratis iphones?

Fra og med i dag, 20. mars, T-Mobile tilbyr en gratis iPhone XR eller iPhone X til kunder som handler med en kvalifisert enhet og legger til en ny tjenestelinje. Hvis du foretrekker en iPhone XS eller iPhone XS Max, du kan få opptil $750 i rabatt på en av disse modellene i stedet for en gratis XR eller X.

På samme måte, kan jeg bytte inn iPhonen min mot en ny? Apples iPhone handel -Up Program Apple gir en enkel måte å bytte din gamle iPhone for en ny . Du kan post i din gamle enhet for et gavekort som du kan bruk hos Apple online eller i en butikk nær deg for å sette mot din ny iPhone eller et hvilket som helst kjøp i butikken. Du trenger ikke engang handel i en iPhone , enten.

Så, hvor mye byttes en iPhone 7 inn for?

De iPhone 7 er verdt mellom $70 og $150, avhengig av om du handel i Plus-modellen, lagringsstørrelsen, dens tilstand og om du vil ta butikkkreditt eller ikke.

Kommer iPhone 11 med Airpods?

Tilbehør inkludert med iPhone . EarPods med Lightning-kontakt ( iPhone 7 og nyere) Bruk hodesettet til å lytte til musikk og videoer og foreta telefonsamtaler. Se Bruk Apple EarPods . USB-C til Lightning-kabel ( iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max) Bruk kabelen til å koble til iPhone til USB-C-strømadapteren eller til en datamaskin.

Anbefalt: