Innholdsfortegnelse:

Hva vil det si å flate ut data?
Hva vil det si å flate ut data?

Video: Hva vil det si å flate ut data?

Video: Hva vil det si å flate ut data?
Video: 65. Flatten Transformation in Mapping Data Flow in Azure Data Factory 2024, April
Anonim

Utflating de data i en database midler at du lagrer den i en eller noen få tabeller som inneholder all informasjon, med liten håndhevelse av struktur. På databasespråk kalles det et denormalisert skjema.

Også å vite er, hvordan flater du ut data?

Sammendrag

  1. Velg området du vil flate ut – vanligvis en kolonne med etiketter.
  2. Uthev bare de tomme cellene - trykk F5 (Gå til) og velg Spesiell > Blanks.
  3. Skriv lik (=) og deretter pil opp for å angi en formel med en direkte cellereferanse til den første dataetiketten.

hva er flat datastruktur? EN flat database er et enkelt databasesystem der hver database er representert som en enkelt tabell der alle postene er lagret som enkeltrader med data , som er atskilt med skilletegn som tabulatorer eller kommaer. Tabellen er vanligvis lagret og fysisk representert som en enkel tekstfil.

På samme måte kan man spørre seg, hva vil det si å flate ut en liste?

Flate ut en liste i informatikk midler for å eliminere eventuelle nestede lister ved å inkorporere dem som elementer, rekursivt, i den rekkefølgen de ble spesifisert. For eksempel nestet Python liste [1, 2, 3, [4, 5, 6], [7], [8, [9, 10], 11], 12] ville være flatet ut inn i det liste av elementene 1 til og med 12, inklusive.

Hva er denormalisering i database med eksempel?

Denormalisering i databaser . Denormalisering er en database optimeringsteknikk der vi legger til overflødige data til en eller flere tabeller. Til eksempel , i en normalisert database , kan vi ha en kurstabell og en lærertabell. Hver oppføring i Courses vil lagre lærer-IDen for et kurs, men ikke lærernavnet.

Anbefalt: