Hva er Xcode 10?
Hva er Xcode 10?

Video: Hva er Xcode 10?

Video: Hva er Xcode 10?
Video: Swift 5.1 - Что такое Model View Controller (MVC) с примером. (Xcode 11.1) 2024, Kan
Anonim

Oversikt. Xcode 10 er tilgjengelig i Mac App Store og inkluderer SDK-er for iOS 12, watchOS 5, macOS 10.14 og tvOS 12. Xcode 10 støtter feilsøking på enheten for iOS 8 og nyere, tvOS 9 og nyere, og watchOS 2 og nyere.

Dessuten, hva brukes Xcode til?

Xcode er en type pakke kalt en IDE (Integrated Development Environment) med redaktører, kompilatorer og andre programvareverktøy som jobber sammen for å hjelpe deg med å skrive programvare, kompilere den, laste den inn på en enhet, feilsøke den og til slutt sende den til appen butikk (eller hvor som helst).

På samme måte, hva er den nåværende versjonen av Xcode? Først utgitt i 2003, den siste stabil utgivelse er versjon 11.3 og er tilgjengelig via Mac App Store gratis for macOS Catalina-brukere. Registrerte utviklere kan laste ned forhåndsvisningsutgivelser og tidligere versjoner av pakken via Apple Developer-nettstedet.

På samme måte spør folk, hvordan får jeg Xcode 10?

Xcode 10 er tilgjengelig i Mac App Store og inkluderer SDK-er for iOS 12, watchOS 5, macOS 10.14 og tvOS 12. Xcode 10 støtter feilsøking på enheten for iOS 8 og nyere, tvOS 9 og nyere, og watchOS 2 og nyere. Xcode 10 krever en Mac som kjører macOS 10.13. 6 eller senere.

Er Xcode gratis?

Den nåværende utgivelsen av Xcode er tilgjengelig som en gratis last ned fra Mac App Store. Mac App Store vil varsle deg når en oppdatering er tilgjengelig, eller du kan få macOS-oppdatering automatisk når den blir tilgjengelig. For å laste ned Xcode , bare logg på med din Apple-ID. Apple Developer Program-medlemskap er ikke nødvendig.

Anbefalt: