Innholdsfortegnelse:

Hva er CMD-syntaks?
Hva er CMD-syntaks?

Video: Hva er CMD-syntaks?

Video: Hva er CMD-syntaks?
Video: Packet Monitor: (Pktmon.exe) Microsoft's command-line packet capture tool 2024, Kan
Anonim

I dataverdenen er syntaks av en kommando viser til reglene der kommando må kjøres for at et stykke programvare skal forstå det. For eksempel en kommandoens syntaks kan diktere store og små bokstaver og hva slags alternativer er tilgjengelige som gjør kommando operere på forskjellige måter.

Når du tar dette i betraktning, hva gjør Type Command i CMD?

TYPE ( DOS kommando ) I databehandling, type er en kommando i ulike kommando -linjetolkere (skjell) som f.eks KOMMANDO . COM, cmd .exe, 4DOS/4NT og Windows PowerShell brukes til å vise innholdet i spesifiserte filer på datamaskinterminalen. Den analoge Unix kommando er katt.

Vet også, hva betyr C i CMD? cmd .exe gir forskjellige alternativer hvor cmd / c er en populær en. cmd / c brukes til å kjøre kommandoer i MS- DOS og avslutte etterpå kommando eller prosessfullføring.

Med tanke på dette, hva betyr CMD?

En kommando (. CMD ) er en spesifikk handling tilordnet til et program for å utføre en bestemt oppgave. Det refererer vanligvis til et spesifikt ord eller uttrykk som forteller datamaskinen hva den skal gjøre gjennom et kommandolinjegrensesnitt eller et skall, avhengig av hva slags system som brukes.

Hva er typene DOS-kommandoer?

DOS-kommandoer er vanligvis klassifisert i to typer

  • Intern kommando.
  • DOS-kommandoer som spesifikasjonene er tilgjengelige for i Shell (Command.com) kalles interne kommandoer. Disse er ofte brukte kommandoer, og kalles resident-kommandoer.
  • Ekstern kommando.

Anbefalt: