Hvordan er fiber koblet til huset ditt?
Hvordan er fiber koblet til huset ditt?

Video: Hvordan er fiber koblet til huset ditt?

Video: Hvordan er fiber koblet til huset ditt?
Video: Fibre to the home pre installation process – setting expectations 2024, April
Anonim

Fiber kabler går fra de bytte til de skap på din gate, som deretter kobles til din hjem via de den gamle kobbertelefonlinjen. Fiber -til- de -hjem (FTTH) betyr i mellomtiden de hele linjen er fiber fra de bytte alle de vei inn din bygning.

Med tanke på dette, hvordan kobles fiberoptikk til huset ditt?

Fiber - optikk linjer kan være koblet til huset ditt enten fra luften - langs eksisterende telefonstolper - eller under jorden. En gang de linje er etablert, de tekniker vil installere din modem/terminal as tilkoblingen punkt for fiberen - optikk kabel.

Man kan også spørre, hvordan er Fiber til lokalene installert? Fiber til lokalene kjører over en fiber optisk kabel fra telefonsentralen, helt til inne i din eiendom. De fiber fra sentralen er normalt avsluttet på ytterveggen av en bolig, og en kort fiber føre løp inne til fiber modem, som deretter tilbyr en Ethernet-tilkobling til en bredbåndsruter.

Vet også, er fiber installert på adressen min?

Tast inn ditt adresse inn i bredbåndskontrollen vår for å finne ut om fiber er tilgjengelig hos deg akkurat nå. Hvis den ikke er tilgjengelig ennå, vil bredbåndskontrollen gi deg beskjed når vi forventer å bygge den nye fiber nettverk i ditt område.

Hvordan installerer du fiberoptikk i hjemmet ditt?

  1. Trinn 1 - Kabel til huset. Få kabelen fra den lokale boksen til huset ditt.
  2. Trinn 2 - Sjekk apparater. Det er veldig bra å ha fiberoptisk kabel i huset, men du trenger også telefoner og en set-top-boks som fungerer med det.
  3. Trinn 3 - Kabelføring.
  4. Trinn 4 - Datamaskin.
  5. Trinn 5 - TV.

Anbefalt: