Hva er Windows PowerShell ISE?
Hva er Windows PowerShell ISE?

Video: Hva er Windows PowerShell ISE?

Video: Hva er Windows PowerShell ISE?
Video: What is Windows PowerShell? An Introduction 2024, Kan
Anonim

På toppen av standard kommandolinjeskallet kan du også finne Windows PowerShell ISE . JEG FORSTÅR står for Integrated Scripting Environment, og det er et grafisk brukergrensesnitt som lar deg kjøre kommandoer og lage, endre og teste skript uten å måtte skrive inn alle kommandoene på kommandolinjen.

Her, hva er forskjellen mellom Windows PowerShell og Powershell ISE?

De Windows PowerShell ISE er grunnleggende et redigeringsverktøy som brukes til å lage, redigere, teste og utføre Kraftskall skript inn Windows miljøer. De JEG FORSTÅR tilbyr et mer fleksibelt og interaktivt miljø enn et tradisjonelt Kraftskall konsoll. Spar tid og reduser feil når du lager skript.

Vet også, er Windows PowerShell et virus? Windows PowerShell er ikke en virus men en del av alt moderne Windows versjoner. Andre har foreslått en virus kjører kanskje en Kraftskall skript som er mulig, men faktisk usannsynlig. Den mest like grunnen til dette er en planlagt oppgave som kjører en Kraftskall manus gjentatte ganger.

I denne forbindelse, hvordan kjører jeg PowerShell ISE?

For å starte Windows PowerShell ISE Klikk Start, velg Windows Kraftskall , og klikk deretter på Windows PowerShell ISE . Alternativt kan du skrive powershell_ise.exe i et hvilket som helst kommandoskall eller i Løpe eske.

Kan jeg slette Windows PowerShell?

Ja du kan avinstallere Windows PowerShell hvis du ikke bruker det og også, kan last ned og installer det senere hvis du føler at du trenger det. Microsoft Windows PowerShell er et nytt kommandolinjeskall og skriptspråk som er designet for systemadministrasjon og automatisering.

Anbefalt: