Hvorfor lar telefonen meg ikke sende bilder?
Hvorfor lar telefonen meg ikke sende bilder?

Video: Hvorfor lar telefonen meg ikke sende bilder?

Video: Hvorfor lar telefonen meg ikke sende bilder?
Video: KÆRESTE VIDEO 2024, Kan
Anonim

Kryss av Android-telefonens nettverkstilkobling hvis du kan ikke sende eller motta MMS-meldinger. En aktiv mobildatatilkobling kreves for å bruke de MMS funksjon. Åpen telefonens Innstillinger og trykk på "Trådløs og nettverksinnstillinger." Trykk på "Mobilnettverk" for å bekrefte at den er aktivert.

På samme måte blir det spurt, hvorfor lar iPhonen min meg ikke sende bilder?

Når din iPhone vil ikke sende bilder , problemet er vanligvis med tekstmeldinger eller iMessages - ikke med begge. Hvis de andre meldingene du har sendt den personen er i blått, vil din iPhone vil ikke sende bilder ved å bruke iMessage. Hvis de andre meldingene er i grønt, vil din iPhone vil ikke sende bilder ved å bruke tekstmeldingsplanen din.

Videre, hvorfor kan jeg ikke sende bilder på min iPhone til Android? Gå til Innstillinger og slå av flymodus. Gå til Innstillinger > Meldinger og slå på MMS-meldinger. Gå til Innstillinger > Mobil og slå på mobildata. Sørg for at du har en mobildatatilkobling de statuslinje for din iPhone.

På samme måte kan man spørre seg hvorfor ikke telefonen min sender bildemeldinger?

Kryss av Android-telefonens nettverkstilkobling hvis du ikke kan sende eller mottar MMS-meldinger . Åpen telefonens Innstillinger og trykk på "Trådløs og nettverksinnstillinger." Trykk på "Mobilnettverk" for å bekrefte at det er aktivert. Hvis ikke , aktiver den og forsøk å sende en MMS-melding.

Hvorfor sendes ikke bildene mine?

MMS-funksjonen krever en aktiv mobildatatilkobling. Uten datatilkoblingen kan du t feste bilde til tekstmelding Android . For å sjekke om mobildata er aktivert eller ikke, må du gå til innstillingsalternativet. Prøv å gå tilbake i leverandørens nettverk og prøv igjen hvis du ikke klarer det sende MMS.

Anbefalt: