Hva er hensikten med vanlig språkspesifikasjon?
Hva er hensikten med vanlig språkspesifikasjon?

Video: Hva er hensikten med vanlig språkspesifikasjon?

Video: Hva er hensikten med vanlig språkspesifikasjon?
Video: Hva er MS? 2024, April
Anonim

Felles språkspesifikasjon . EN Felles språkspesifikasjon (CLS) er et dokument som sier hvordan dataprogrammer kan gjøres om til Felles Middels Språk (CIL) kode. Når flere språk bruker samme bytekode, forskjellige deler av et program kan skrives i forskjellige språk.

Tilsvarende, hva er formålet med vanlig språkspesifikasjon i VB net?

Felles språkspesifikasjon (CLS) er et sett med grunnleggende Språk funksjoner som. Nettspråk nødvendig for å utvikle applikasjoner og tjenester som er kompatible med. Nett Rammeverk. Når det er en situasjon for å kommunisere Objekter skrevet i forskjellige.

I tillegg, hva er vanlig språkstandard? De Felles språk Infrastructure (CLI) er en åpen spesifikasjon (teknisk standard ) utviklet av Microsoft og standardisert av ISO og Ecma som beskriver kjørbar kode og et kjøretidsmiljø som tillater flere høynivåer språk skal brukes på forskjellige dataplattformer uten å bli omskrevet for

Dessuten, hva er hensikten med fellesspråkets kjøretid?

De Common Language Runtime (CLR), den virtuelle maskinkomponenten til Microsoft. NET framework, styrer utførelsen av. NET programmer. Just-in-time kompilering konverterer den administrerte koden (kompilert mellomliggende Språk kode), til maskininstruksjoner som deretter kjøres på datamaskinens CPU.

Hva er forholdet mellom vanlig type system CTS og Common Language Specification CLS)?

CLS står for Felles språkspesifikasjon og det er en undergruppe av CTS . Den definerer et sett av regler og restriksjoner som hver Språk må følge med som går under. NET rammeverk. De språk som følger disse settet av regler sies til være CLS Samsvarlig.

Anbefalt: