Innholdsfortegnelse:

Hvorfor fungerer ikke Diskopprydding?
Hvorfor fungerer ikke Diskopprydding?

Video: Hvorfor fungerer ikke Diskopprydding?

Video: Hvorfor fungerer ikke Diskopprydding?
Video: Windows 10 Optimize Performance - 15 Steps 2024, April
Anonim

Hvis du har en ødelagt midlertidig fil på datamaskinen, Disk Opprydding vil ikke arbeid vi vil. Du kan prøve å slette de midlertidige filene til fastsette de problem . Velg alle midlertidige filer, høyreklikk og velg "Slett". Start deretter datamaskinen på nytt og kjør på nytt Disk Opprydding for å sjekke om dette løste seg problem.

På samme måte spør folk, hvordan fikser jeg diskopprydding?

Følg disse trinnene for å åpne Diskopprydding på en Windows Vista- eller Windows 7-datamaskin:

  1. Klikk Start.
  2. Gå til Alle programmer > Tilbehør > Systemverktøy.
  3. Klikk Diskopprydding.
  4. Velg hvilken type filer og mapper som skal slettes under Filer for å slette.
  5. Klikk OK.

Man kan også spørre, hva gjør diskopprydding? Disk Opprydding (cleanmgr.exe) er et datavedlikeholdsverktøy inkludert i Microsoft Windows designet for å frigjøre disk plass på datamaskinens harddisk. Verktøyet søker og analyserer først harddisken for filer som ikke lenger er til bruk, og fjerner deretter unødvendige filer.

Er det trygt å bruke Diskopprydding på denne måten?

De Disk Opprydding verktøyet som følger med Windows kan raskt slette ulike systemfiler og frigjøre disk plass. Men noen ting – som "Windows ESD InstallationFiles" på Windows 10 – bør sannsynligvis ikke fjernes. For det meste er varene i Disk Opprydding er sikker å slette.

Hvor lang tid tar diskopprydding?

Tjue år med Disk Opprydding Uansett hvilken versjon av Windows du bruker, Disk Opprydding har alltid fungert på samme måte. Høyreklikk en stasjon, velg "Egenskaper", og klikk deretter " Disk Opprydding "-knappen for å starte den.

Anbefalt: